Internet Marketing

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO(Search Engine Optimization) genoemd. Hieronder verstaat men het optimaliseren van je website, zodat deze beter vindbaar is in Google en andere zoekmachines.

AdWords

AdWords is een onderdeel van zoekmachine Google. Met AdWords kun je campagnes opzetten om op basis van zoekwoorden te adverteren in Google. I-Pulse helpt u graag mee om uw Google AdWords campagne op te zetten.

Google Analytics

Google Analytics is de zakelijke webanalyse-oplossing die u het juiste inzicht verschaft in uw websiteverkeer en marketingeffectiviteit. 
Krachtige, flexibele en gemakkelijk te gebruiken functies stellen u in staat uw verkeersgegevens op geheel nieuwe wijze weer te geven en te analyseren.

Conversie optimalisatie

Onder conversie optimalisatie verstaan we het verbeteren van het rendement van een website.  Het is belangrijk om het gedrag van bezoekers te analyseren en hier op in te spelen. 

A/B testen

Een specifieke  vorm van vorm van conversieoptimalisatie is A/B testen. Door middel van een speciale techniek is het mogelijk om een pagina op twee manieren te tonen; een A en een B variant. Aan een bepaald percentage bezoekers wordt de A variant getoond, aan een andere percentage de B variant. Met behulp van meerdere statistieken is vervolgens meetbaar welke variant succesvoller blijkt.

Social media

Social media zijn niet meer weg te denken uit de samenleving. Ook als bedrijf is hier slim op in te spelen. I-Pulse heeft ervaring in het opzetten van Social media campages en helpt u graag verder.

 

Heeft u vragen?

Nino helpt u graag verder! 0314377686

contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u graag contact?

* Deze velden zijn verplicht

Waar kunt u ons vinden?

Bezoekadres Postadres
Grutbroek 11 Postbus 268
7008 AK Doetinchem 7000 AG Doetinchem
   
0314 377 686 NL13 RABO 0144 6468 03
info@i-pulse.nl KvK 02067887
  BTW NL.80.82.11.274.B01