Cloud hosting

Naast domeinregistratie verzorgt I-Pulse ook de webhosting. Hosting is het huren van een stukje ruimte dat in verbinding staat met het internet. Naast deze webruimte kunt u met uw hostingpakket kosteloos gebruik maken van onze e-maildiensten. Al onze websites draaien op kwalitatieve Microsoft servers. Zo weet u zeker dat uw website probleemloos werkt.

Dedicated server

Verwacht u een groot aantal bezoekers op uw website, dan kunnen we een dedicated server verzorgen. I-Pulse configureert de server geheel naar uw wens. We zorgen ervoor dat u gegarandeerd als enige gebruik maakt van een complete server en dat deze genoeg capaciteit heeft voor het feilloos hosten van uw website. Ook bij een grote stroom aan bezoekers blijft uw website dan online.

Backup

Elke dag wordt een backup van de website en de database gemaakt. De backup die op vrijdag wordt gemaakt blijft een week bewaard. Deze backup wordt tevens naar een tweede datacenter (Telecity 3) gekopieerd voor het geval het eerste datacenter fysiek verdwijnt.

Noodstroomvoorziening

De datacenters van I-Pulse zijn voorzien van noodstroomvoorziening. Bij een stroomuitval zal de eerste dip door UPS-en (accu’s) worden opgevangen. Op ditzelfde moment worden de diesel aggregaten opgewarmd die vervolgens de stroomvoorziening overnemen. Wij garanderen dat een aggregaat 48uur de servers moet overnemen en dat na die 48uur nieuwe aggregaten beschikbaar zijn.

SSL certificaten

Al het berichtenverkeer tussen cliënt en server kan worden beveiligd door middel van sessiesleutels. Deze zorgen ervoor dat de berichten worden beveiligd met een encryptie sleutel die door een trusted party, zoals Thawte worden uitgegeven en geverifieerd. Hierdoor kunnen geen ongeautoriseerde personen inloggen en ongewenste gegevens zien.

Heeft u vragen?

Rick helpt u graag verder! 0314377686

contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u graag contact?

* Deze velden zijn verplicht

Waar kunt u ons vinden?

Bezoekadres Postadres
Grutbroek 11 Postbus 268
7008 AK Doetinchem 7000 AG Doetinchem
   
0314 377 686 NL13 RABO 0144 6468 03
info@i-pulse.nl KvK 02067887
  BTW NL.80.82.11.274.B01