Online betalingen

Als u een webshop beheert, is het belangrijk dat uw betaalservice op orde is. Hoe meer betaalmogelijkheden u biedt, hoe groter de kans op een aankoop. En hoewel er steeds meer vertouwen is in online betalen, blijft een veilig betaalsysteem uiteraard vereist.

Veilige en beschermde betaalpagina’s

Of u nu te maken heeft met een startende webshop of tienduizenden transacties per maand verwerkt: I-Pulse integreert al uw betaalservices op veilige wijze in uw website. We gebruiken hierbij uitsluitend betaalsystemen die wat betreft internettechnologie het meest betrouwbaar en actueel zijn. Van iDeal tot creditcard: alle transacties vinden plaats op beschermde betaalpagina’s.

Marktonderzoek: IDeal meest onmisbare financiële merk van Nederland

Uit recent onderzoek komt iDeal naar voren als merk dat Nederlanders het minst graag zouden willen missen van alle financiële merken. De betaalmethode van Currence blijft Rabobank nipt voor. Hoewel iDeal op Europees niveau maar moeilijk terrein wint, heeft het in Nederland een sterke naam opgebouwd. De toppositie zal mede te danken zijn aan het feit dat banken aan gezag hebben ingeboet en iDeal niet inwisselbaar is. Ofwel: iDeal is de enige op de lijst zonder concurrenten. Dat neemt niet weg dat Currence het voor elkaar heeft gekregen in vier jaar tijd (2010 is het eerste lustrumjaar) een merk uit de grond te stampen dat er staat.

Bron: www.twinkle.nl

Heeft u vragen?

Rick helpt u graag verder! 0314377686

contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u graag contact?

* Deze velden zijn verplicht

Waar kunt u ons vinden?

Bezoekadres Postadres
Grutbroek 11 Postbus 268
7008 AK Doetinchem 7000 AG Doetinchem
   
0314 377 686 NL13 RABO 0144 6468 03
info@i-pulse.nl KvK 02067887
  BTW NL.80.82.11.274.B01