Tijdbeeld

Tijdbeeld uit Doesburg en Doetinchem  is een initiatief van ARCX en Belfort voor de digitale uitwerking en presentatie van cultuurhistorisch onderzoek. Met deze website ontsluiten beide bureaus op uniforme wijze hun onderzoeksresultaten voor betrokkenen en belangstellenden.

Met Tijdbeeld krijgt niet alleen de inhoud, maar ook de presentatie van de onderzoeksresultaten de aandacht die het verdiend. Standaard is een flexibele en pragmatische aanpak en een advies dat concreet en helder is. Door het ruime gebruik van beeldmateriaal als kleurenfoto's, schetsen, plattegronden en historische afbeeldingen, zijn ook voor minder ingewijden de resultaten leesbaar en begrijpelijk.

I-Pulse heeft op een creatieve manier meegedacht met Tijdbeeld om de historische project zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen. Er is een vertaalslag gemaakt van enorme documenten naar een overzichtelijk website.

Bekijk de website

Responsive

De website voor tijdbeeld is responsive gemaakt. Hierdoor is de website toegankelijk voor alle gebruikers. Zowel desktop, tablet als mobiele gebruikers kunnen optimaal gebruik maken van de website. Omdat de weergave zich automatisch schaalt naar het apparaat van de gebruiker. Deze website is klaar voor de toekomst!

Heeft u een vraag of wilt u graag contact?

* Deze velden zijn verplicht

Waar kunt u ons vinden?

Bezoekadres Postadres
Grutbroek 11 Postbus 268
7008 AK Doetinchem 7000 AG Doetinchem
   
0314 377 686 NL13 RABO 0144 6468 03
info@i-pulse.nl KvK 02067887
  BTW NL.80.82.11.274.B01