iMail2u

Veel ondernemers willen meer bezoekers op hun website aantrekken of hun klanten informeren over nieuwe producten en diensten. Met het door I-Pulse ontwikkelde nieuwsbriefsysteem IMail2U houdt u uw relaties op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zonder dat het u veel tijd en geld kost.

Vast laag bedrag per maand

IMail2U kan zowel op bestaande als op nieuwe websites worden geïnstalleerd. Vervolgens kunt u zelf aan de slag met het vullen van de nieuwsbrief. De mailadressen worden eenmalig geïmporteerd uit een Excel bestand. Daarna worden aan- en afmeldingen voor de nieuwsbrief automatisch bijgehouden. Met een druk op de knop wordt de nieuwsbrief naar de gewenste doelgroep verzonden. En dat voor een vast laag bedrag per maand.

Nieuwsbriefstatistieken

Naast de nieuwsbriefbeheermodule beschikt u ook over de nieuwsbriefstatistieken. Per verstuurde nieuwsbrief kan bekeken worden hoeveel e-mails verstuurd en geopend zijn en hoeveel berichten er worden doorgestuurd. Ook het aantal klikken per item kan worden nagegaan. Met behulp van het lees- en klikgedrag van relaties, kunt u de effectiviteit van uw marketingactiviteiten aanzienlijk vergroten.

Heeft u een vraag of wilt u graag contact?

* Deze velden zijn verplicht

Waar kunt u ons vinden?

Bezoekadres Postadres
Grutbroek 11 Postbus 268
7008 AK Doetinchem 7000 AG Doetinchem
   
0314 377 686 NL13 RABO 0144 6468 03
info@i-pulse.nl KvK 02067887
  BTW NL.80.82.11.274.B01