Medendo

Medendo biedt innovatieve marketingstrategieën en digitale tools voor zorgbedrijven om hun bereik te vergroten en patiënttevredenheid te stimuleren. Medendo richt zich op patiëntgroei, betrokkenheid en feedback, met meetbare resultaten. Met de Medendo assistent kunnen zorgverleners gemakkelijk gesprekken opnemen en organiseren, zowel via spraak als video, met focus op gebruiksgemak, flexibiliteit en overzichtelijkheid. 

I-Pulse ontwikkelde de Medendo applicatie en website die zorg verlenen makkelijker maakt en zorgverleners in staat stelt om patiënteninformatie op een gemakkelijke en snelle manier te registreren, onder andere door AI. 

Patiëntgroei12%
Patienten geholpen8K+
Verbetering van rating23%

I-Pulse heeft een app ontwikkeld die onder andere met voice-recording en AI de registratie van zorg makkelijker maakt. Met deze app kunnen zorgverleners profiteren van een speciaal groeiplatform, gericht op patiënten, waarmee ze met slimme technologie huidige patiënten snel kunnen helpen en nieuwe patiënten kunnen vinden en de allerbeste service kunnen bieden. 

Het eindresultaat

Wie werken er aan Medendo?

Ido

Ido

Rick

Rick

Nino

Nino

Ramon

Ramon

Wim

Wim

Bekijk ook onze andere cases

Samen online succes behalen?