Wij bedenken, designen, bouwen én optimaliseren

Laat een website maken in Lochem

Website laten maken in Lochem

Je wilt graag een website laten ontwikkelen in Lochem en bent op zoek naar een internetbedrijf die dat kan regelen. Bij I-Pulse ben je hiervoor aan het juiste adres. Een website of webshop is het visitekaartje van je bedrijf, waarbij je website professionaliteit moet uitstralen.

Meer klanten door een goede website!

Een professioneel vormgegeven en functionele website of webshop levert je klanten en uiteindelijk omzet op. Zeker wanneer deze goed vindbaar is in de verschillende zoekmachines. In het huidige tijdperk waarbij iedereen een smartphone heeft is het gebruik van responsive websites niet meer weg te denken. Om ervoor te zorgen dat de website altijd up-to-date is, kan de website worden beheerd met ons eigen CMS

Om volledig te ontzien zal I-Pulse ook zorgdragen voor een stabiel cloud hosting platform met de bijbehorende domeinregistratie.

Waarmee kunnen we je verder helpen in Lochem?

  • De website of webshop staat online en nu is het doel om ook gevonden te worden in zoekmachines. I-Pulse kan hierbij helpen door een juiste online strategie te bepalen en hier de juiste online marketing op toe te passen. Ook gebruikservaring speelt een grote rol. Gaan bezoekers van je website over tot lead of conversie? I-Pulse helpt ook bij het optimaliseren van conversies, zodat je website nog rendabeler wordt.
  • Naast web ontwikkeling houdt I-Pulse zich ook bezig met de ontwikkeling van iOS en Android apps. Maar waarom zou je een app laten ontwikkelen? Ik heb toch al een responsive website? In sommige gevallen zal een app inderdaad niet interessant zijn aangezien de ontwikkelkosten niet opwegen tegen het wenselijke doel. Maar het feit blijft dat gebruikers sneller terugkomen in een app dan op een mobiele website.

Online succes behalen?

Neem contact op met Joost om de mogelijkheden te bespreken!

Joost
Neem contact op 0314 377 686

Zelf de website beheren

Met IP-Studio is het mogelijk om op elk moment van de dag de website up-to-date te houden. Door de jarenlange ervaring met de ontwikkeling van websites in combinatie met ons IP-Studio CMS, is het CMS doorontwikkeld tot een stabiel en gebruikersvriendelijk beheersysteem. Mensen met weinig computer ervaring kunnen met dit CMS hun eigen website beheren.

IP-Studio Content Management Systeem (CMS)

Onze tools

  • Adobe
  • Photoshop
  • Illustrator
  • Creative Cloud
  • HTML5 en CSS3
  • Bootstrap
  • ContentKing
  • Fontawesome

Websites waar we
trots op zijn

Bekijk onze cases

Samen online succes behalen?